Благодаря ви за силата и куража да се изправим на

...
 Благодаря ви за силата и куража да се изправим на
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов в Разград: Няма да позволим полицейщина на изборите

 Open photo

 

Благодаря ви за силата и куража да се надигнем на последните избори против милицията. С тези думи зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, лидер на листата на Движението в региона, се обърна към хората по време на предизборна среща в Лудогорието.

 

На предните избори задачата им беше една единствена - жителите на разградска област да бъдем сплашени, с цел да нямаме положителни резултати. Тази милиционерщина към момента продължава в региона. В залата има кметове, общински ръководители, които за 8-ми път са привиквани на разпит, съобщи Ахмедов. Той заяви, че през вчерашния ден с регионалния ръководител на Движение за права и свободи са внесли сигнал до окръжна прокуратура за дейностите и бездействията на регионалния шеф.

 

Задачата, която поехме е, нито един наш симпатизант от разградска област да не пострада и тези наши старания ще продължат, безапелационен бе Ахмедов.

 

Нека малко да повдигнем глава, да бъдем малко по-самоуверени, да не разрешаваме по най-елементарния метод да бъдем сломени. Ние не заслужаваме това, сподели Ахмед Ахмедов. И посредством медиите се обърна към към властимащите: " Ако са не запомнили историята, в случай че си мислят, че ние - жителите на Делиормана, ще вървим с наведени глави и ще бъдем сломени, доста бъркат! ".

 

Голяма отговорност е да повеждам листата на разградска област, защото демокрацията пристигна с помощта на нашите татковци и майки. Не можем да позволим техният изстрадан живот да отиде на вятъра, сподели още Ахмедов.

Чувам, че в региона приканват за диспути. Движението за права и свободи към този момент 32 години е в диспути, всичко, което вършим, е посредством разговор. Дебатът за Разград към този момент би трябвало да се придвижи на централно равнище, добави той.

 

Призовавам ви да не обръщате внимание на тези, които нарушават Конституцията и които трансфораха политиката в неистина. Обърнете внимание на Движение за права и свободи, с номер 1, номерът на печелившия, прикани зам.-председателят на Движение за права и свободи. И заключи: В Разград първенецът е явен.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР